Στο Πρότυπο Παιδαγωγικό Κέντρο Προσχολικής Αγωγής θα βρείτε ένα ασφαλές περιβάλλον σχεδιασμένο έτσι ώστε να προστατεύει την υγεία και την ασφάλεια των παιδιών και να υποστηρίζει τις φυσιολογικές ανάγκες τους για δράση , παιχνίδι, τροφή , ανάπαυση, καθαρό αέρα. Οι αίθουσες και το περιβάλλον παρέχει ποικιλία υλικών και ευκαιριών για να αποκτήσουν τα παιδιά εμπειρίες που έχουν νόημα γι’ αυτά.

Αίθουσες μεγάλες και φωτεινές με πολλά παράθυρα, φυσικός και τεχνητός αερισμός, κλιματισμός σε όλους τους χώρους, ενδοδαπέδια θέρμανση ιδανική για ζεστό κλίμα και χωρίς καθόλου χρήση των καλοριφέρ που είναι επικίνδυνα για τα μικρά παιδιά.

Κουζίνα για την παρασκευή του φαγητού με όλες τις συσκευές σύγχρονης τεχνολογίας (επαγγελματικό φούρνο , εστίες οι οποίες ακόμα και όταν λειτουργούν στο τέρμα και ακουμπήσεις πάνω δεν καίγεσαι, κ.α. )

Ειδικός χώρος για τις πρώτες βοήθειες, παιδιατρείο και φαρμακείο .

Πυρασφάλεια και κανόνες ασφαλείας σε όλους τους χώρους με κεντρικό σύστημα κατάβρεξης , συστήματα ανίχνευσης καπνών, πυροσβεστήρες, πυράντοχες πόρτες και με πιστοποιητικό πυροπροστασίας .

Απολύμανση και καθημερινή σχολαστική καθαριότητα στις τουαλέτες.

Κήπος με φυσικό γκαζόν και ειδικό δάπεδο ασφαλείας για την παιδική χαρά.